Matemàtics

La línia del temps Fotos Diners Segells Sketch Cerca

Tommaso Ceva

Data de naixement:

Lloc de naixement:

Data de la mort de:

Lloc de la mort de:

20 Dec 1648

Milan, Italy

3 Feb 1737

Milan, Italy

Presentació
ATENCIÓ - traducció automàtica de la versió Anglès

Tommaso Ceva va ser el germà de Giovanni Ceva. A l'edat de quinze entrar en la Companyia de Jesús. La seva educació va ser totalment dins de l'Ordre dels Jesuïtes i va obtenir un grau en teologia.

Tommaso Ceva es va convertir en professor de matemàtiques i retòrica en el Col · legi dels Jesuïtes de Brera a Milà i ensenyar allà durant més de quaranta anys. El seu més cèlebre alumne d'aquest Col · legi a Milà es Saccheri.

Tommaso Ceva matemàtic del treball es resumeix en Opuscula Mathematica (1699) que analitza la geometria, la gravetat i l'aritmètica. Ell també va dissenyar un instrument per a dividir un angle recte en un nombre determinat de parts iguals.

Ceva correspondència amb altres matemàtics entre ells Viviani i Grandi.

Va ser un destacat poeta, el seu poema Jesús Llatina Puer està traduint a molts idiomes. De fet, sembla que han passat més temps la producció de prosa llatina que va fer la matemàtica.

Se li va fer un company de la Arcadia a 1718. Aquesta acadèmia literària italiana va ser fundada a Roma a 1690 per promoure una més natural, senzill estil poètic.

Source:School of Mathematics and Statistics University of St Andrews, Scotland